Baia Mare: Cele mai bune voci din Romania, LIVE in La Tour

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cele mai frumoase voci din Romania pot fi ascultate LIVE numai in braseria La Tour, din Baia Mare. Serile cu evenimente sunt o reusita atat pentru clientii, care opteaza sa-si petreaca aici cateva ore de distractie, cat si pentru solisti.

Nu cu mult timp in urma, in La Tour a avut loc un concert extraordinar, in premiera. 4 voci live, in 4 incaperi, filmati cu 4 camere. Cei 4 solisti de la AD Libitum au reusit sa ridice invitatii in picioare si sa-i incante, pret de doua ore, cu cele mai frumoase piese atat din repertoriul national, cat si din cel international. Aceste momente nu au fost singulare deoarece consumatorii de frumos sunt nelipsiti din braseria La Tour atunci cand se organizeaza evenimente muzicale de inalta clasa. Adevarul e ca chiar nu ai cum sa nu te simti bine pentru ca localul e aranjat cu bun-gust, mancarea e incredibil de delicioasa, iar personalul se ridica la nivelul asteptarilor. Un plus de valoare o da si locatia deoarece La Tour este amplasat in Piata Cetatii, care e feerica pe timp de seara.

Asadar, nu uitati ca in La Tour aveti parte de concerte LIVE sustinute de cei mai buni cantareti. Urmariti pagina de Facebook La Tour La Tour, Facebook-Concerte LIVE, REZERVARI, prezentare  pentru a sti in ce seri sunt organizate astfel de evenimente ca sa nu ratati rezervarea.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *