Baia Mare: Conditiile jalnice din Piata Obor, alunga clientii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

piata obor copyComerciantii care isi desfasoara activitatea in Piata Obor sunt resemnati vizavi de conditiile in care isi desfasoara activitatea. Desi majoritatea s-au ferit sa vorbeasca de frica ca vor fi scosi afara din piata, exista si oameni care inca nu si-au pierdut speranta. Acestia au precizat faptul ca, din informatiile pe care le au, ar trebui sa se mute in piata reamenajata de catre autoritatile locale, la inceputul primaverii.

Pana atunci, vanzatorii isi tin marfa pe jos si pe mesele improvizate. Comerciantii spun ca desi stau ore bune sub cerul liber pentru a-si vinde marfa, sunt putini cei care isi fac cumparaturile din aceasta piata.

Conditiile improprii in care se vand fructele si legumele fiind cu certitudine principalul motiv pentru care baimarenii prefera sa-si faca cumparaturile din supermarket, chiar daca scot din buzunar cativa bani in plus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. chupaccabra

    hai sa fim seriosi, acum vreo 3-4 ani cand au putut merge in Piata Salajanca unde aveau conditii decente, au preferat sa ramana acolo in noroiul ala, ca porcii. daca iti place in jeg, cred ca nu mai ai de ce sa te plangi. si ca sa nu mai luam in calcul ca 80% cel putin dintre ei sunt samsari si intermediari, iar despre evaziune fiscala chiar nu are rost sa discutam. din acea piata se aprovizioneaza cei care au magazine pentru revanzare, iar in conditiile date e normal ca ei sa prefere sa cumpere din Metro unde sunt conditii civilizate, iar consumatorii de rand se duc in Piata Mare unde ai sanse sa intalnesti mai multi producatori.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole