Baia Mare: Conferinta “Medicina de urgenta azi”, la o noua editie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Conferinta “MEDICINA DE URGENTA AZI” se va desfasura in perioada 25-27 ianuarie in Baia Mare, organizata de catre Asociatia Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opris”, in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Maramures, Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Gh. Pop de Basesti” al judetului Maramures.

Evenimentul va debuta in cursul zilei de joi, cu un remarcabil exercitiu de salvare. Dupa acest moment, participantii vor beneficia de o seara cu specific maramuresean.

Pentru cea de-a doua zi a simpozionului, s-a pregatit o lista intreaga de expuneri a unor teme de interes, in zona situatiilor de urgenta, prezentate de cele mai de seama personalitati in domeniu. Ziua se va incheia cu o cina festiva.

Conferinta “MEDICINA DE URGENTA AZI” se doreste sa devina o traditie pentru judetul Maramures. Se afla la cea de-a III-a editie si reuneste, in Baia Mare, reprezentanti din lumea medicala si din structurile reprezentative ale situatiilor de urgenta, din intreaga tara.

Prima editie a avut loc in anul 2015, coroborata cu manifestarile prilejuite de implinirea a 5 ani de SMURD, iar a doua editie s-a desfasurat in anul 2017, ambele pe durata a 3 zile.

Mai multe detalii aici.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2