Baia Mare: Conflict intre un taximetrist si clienti

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Taxi cab signSambata dimineata, la ora 09.00, politia a fost sesizata ca in sensul giratoriu de la intersectia bulevardelor Unirii cu Decebal are loc un scandal.

La locul indicat s-au deplasat politisti care au identificat un baimarean de 39 de ani care avea pe fata mai multe leziuni iar autoturismul sau, in regim de taxi, avea geamurile portierelor si parbrizul sparte.

El a declarat ca, in timp ce transporta trei barbati, aflati sub influenta alcoolului, dinspre bulevardul Unirii spre strada Paltinisului, a fost agresat de catre acestia. La intersectia bulevardelor mentionate anterior, taximetristul si clientii au coborat din masina dar conflictul nu a incetat. Cei trei au continuat sa-l loveasca si in momentul in care baimareanul a vrut sa plece cu masina, au lovit cu pietre autoturismul, provocand distrugeri.

In scurt timp, politistii au identificat agresorii, doi tineri in varsta de 27 de ani din satul Libotin, comuna Cupseni si din Baia Mare si un barbat de 32 de ani din Baia Mare. Din cauza ca tanarul din Baia Mare a continuat sa aiba un comportament violent si la sediul politiei, a fost transportat si internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire si distrugere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1