Baia Mare: Consilierii locali, rusinea orasului. Ne-au lasat fara primar (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scandal in Consiliul Local Baia Mare, cum rar s-a mai vazut. Trei proiecte de hotarare au iscat polemici intense, cei prezenti aruncan vorbe grele in dreapta si stanga. Din nefericire, nu a fost deloc constructiv, spectacolul oferit avand menirea de a-i amuza, in cel mai bun caz, pe baimarenii veniti sa asiste la sedinta.

In cateva cuvinte, pentru ca show-ul respectiv nu merita decat o atentie redusa, lucrurile stau in felul urmator: Marinel Rob a renuntat la atributiile de primar, ramanand doar viceprimar, iar Noemi Vida a retras proiectul privind desemnarea unui nou primar interimar, astfel ca Baia Mare nu are in prezent primar.

Cum a putut renunta Marinel Rob la atributiile respective este inexplicabil din punct de vedere juridic, dar pentru niste consilieri iresponsabili, care nu cunosc legea si voteaza orice li se dicteaza de pe telefonul scurt al unui individ pe care doar inchisoarea il va putea opri sa distruga orasul ce i-a cazut odinioara la picioare, este imposibil de imaginat. Totusi se poate.

La fel de inexplicabil este si faptul de a nu avea un primar intr-un municipiu de peste 120 mii locuitori. Aceasta este masura responsabilitatii unor oameni manati de interese meschine, orgolii demne de slugi care toata viata si-au dorit sa isi depaseasca minuscula conditie, dar nu au reusit.

Vom reveni cu imagini video.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Zoli

  Incep sa cred ca primaria orasului e un fel de casa de nebuni! Am avut o perioada cand Rob a demisionat,apoi a redevenit primar,apoi iarasi a demisionat…acum,voi credeti ca cei de la sectia de boli psihice sunt mai o.k.??! Cat circ pentru felia de cascaval! Penibil!! Si daca toti vorbesc de sforile trase de penalul Kake,nimeni nu pomeneste ca de fapt Tagarlas vrea scaunul de primar pentru el! De ce??! Oare ce aranjamente s-au facut printre consilieri,ce jocuri murdare vor mai iesi la suprafata?! Pacat de oras,pacat de noi!

  Reply
  1. butinaru

   O fi crezut omul ca e la vreo licitatie de taiat paduri,defrisam sau nu defrisam,pot intra tafurile sau nu pot intra…

   Reply
 2. hansen

  cat timp inculpatul Chereches este liber acest oras nu-si va putea gasi linistea si nu se va putea aseza pe un fagas normal… vor continua la infinit intrigile, sicanele, „lucraturile” pe sub masa…asta e adevarul si trebuie sa-l acceptam… sansa baimarenilor de a reintra intr-o viata normala ar fi aceea ca Justitia sa-si faca cat mai repede treaba si sa-l trimita pe dl. Chereches pentru catziva ani la studii la universitatea din Gherla, acolo unde ii este locul…. o cale si mai scurta de a reveni la normalitate ar fi demisia primarului „ales” dar despre asta nici nu poate fi vorba, dl. Chereches neavand asemenea preocupari….

  Reply
 3. mmm

  cred ca nu ne mai salveaza numai un potop sau justitia … adica cred ca trebuie sa vina DNA ul sau cine e abilitat si sa rada de pe fata pamantului primaria baia mare …. cu tot cu consilieri in ea … in frunte cu Kake

  Reply
 4. Cetatean

  Propun ca un partid sa-si asume o minina responsabilitate si sa faca toate demersurile legale pentru stringerea celor 30.000 semnaturi necesare dizolvarii Consiliului Local Baia Mare.
  Sugerez ca USR-ul sa faca acest demers, desigur se pot ralia si alte partide – mai putin Coalitia pentru Baia Mare ( aceasta adunatura de NEOAMENI ).

  Reply
 5. nelu

  Băimăreni ridicați-vă în picioare! Prea mult timp ați fost escrocați! Nu mai lăsați orașul pe mâinile derbedeilor!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2