Baia Mare: Constructorul unui imobil de locuinte si-a “uitat” gunoiul langa imobilul construit. Locuitorii de pe Marasesti au sesizat redactia ZiarMM.ro

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Locuitorii de pe strada Marasesti din Baia Mare au trimis o sesizare pe adresa redactiei ZiarMM.ro prin care isi exprima indignarea cu privire la faptul ca in apropierea blocului in care acestia locuiesc s-a construit un imobil nou iar constructorul nu si-a luat molozul si cutiile cu vopsele, la finalizarea lucrarii care s-a facut in luna august.

Mai mult, cei care au lucrat la ridicarea constructiei le-ar fi spus locuitorilor ca vor reveni dupa moloz insa nici vorba despre asa ceva. Mai mult, in sesizare s-a mai precizat si faptul ca atunci cand sufla vantul, o parte din molozul fin ajunge pe masinile aflate in parcarea din imediata apropiere, dar si pe camp.

In acest context solicitam Disciplinei in constructii din cadrul Politiei Locale Baia Mare sa se autosesizeze si sa ia masuri conform Legii 50/1991 republicata in 2004, art 26, alin. e si c, dar si conform HCL 223/2013.

 

Revenim cu detalii. Ana AVRAM

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *