Baia Mare: Consultații la distanță prin apel video, e-mail sau prin telefon oferite de medicii Ambulatorului Integrat. Rețeta se poate primi și pe whatsapp

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În această perioadă, pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID 19 este foarte important să se respecte măsurile de autoizolare și igienă, impuse de autorități. Dr. Deceanu Marinel Sergiu, medicul coordonator al Ambulatorului Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (SJUBM) a precizat că, medicii care își desfășoară activitatea în cadrul Ambulatorului Integrat sunt capabili să ofere pacienților, în această perioadă, consultații la distanță (telefonic, apel video sau e-mail).

În acest sens, pacienții cu afecțiuni cronice, care au stare generală bună și care au nevoie de continuarea tratamentului, pot contacta telefonic medicul de specialitate pentru prescrierea rețetei. Rețeta poate ajunge în posesia pacientului în mai multe moduri (e-mail, whatsapp sau poate fi ridicată de la cabinet de orice persoană delegată).

Pacienții care solicită consult sunt sfătuiți să contacteze inițial medicul de specialitate, telefonic, acesta urmând să recomande sau nu prezența la cabinet.
Dacă li se recomandă să vină la spital, este obligatoriu să poarte o mască facială.

La intrarea în spital, se face triajul epidemiologic, iar pacienții vor completa o declarație pe proprie răspundere, vor fi termometrizați și apoi îndrumați spre cabinet, pentru consult.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Ar fi utila o lista cu numerele de telefon. Omul simplu nu stie pe cine sa contacteze si la ce numar.
    Poate reusiti sa generati o lista de numere.
    Multumim,

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2