Baia Mare: Contrabanda cu tigari, in floare

Peste 700 pachete de tigari au fost confiscate de politisti in cadrul unor actiuni desfasurate pentru prevenirea si combaterea contrabandei, in special cu produse din tutun.

Astfel, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au actionat joi,  intre orele 10.00-14.00, in pietele agroalimentare, centrele comerciale si zonele adiacente acestora pentru protejarea populatiei impotriva unor acte de comert ilicit.

Actiuni similare au fost desfasurate si de catre politistii de Ordine Publica din Borsa si Sighetu Marmatiei. Au fost verificate persoanele fizice si juridice care desfasurau activitati de comert si au fost aplicate opt sanctiuni contraventionale privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari servicii ilicite, in valoare de 3500 de lei.

Totodata, politistii au ridicat in vederea confiscarii 450 de pachete cu tigari netimbrate, in valoare de peste 4000 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1