Baia Mare: Copiii au venit sa sarbatoreasca Ziua Politiei Romane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Platoul din Piata Revolutiei din municipiul Baia Mare s-a dovedit neincapator pentru sutele de copii care au venit azi sa le ureze La multi ani politistilor maramureseni.

Criminalisti, luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale, politisti rutieri si de proximitate s-au pregatit pentru a le dezvalui copiilor cateva din tainele muncii lor. Vizitatorii s-au fotografiat cu „mascatii”, au pornit sirenele autospecialelor politiei rutiere, au urcat pe motocicleta de politie, au aflat tainele prelevarii de urme de la locul comiterii unei infractiuni si au stat de vorba cu politistii Inspectoratului de Politie al judetului Maramures.

Politistii de ordine publica din cadrul Grupei Canine Maramures au venit insotiti de colegii lor de echipa, cainii de patrulare si cainii de urma. Exercitiile demonstrative de imobilizare a unor infractori periculosi au reprezentat punctul culminant al unei zile pline de emotii atat pentru politisti cat si pentru copii, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Intr-o atmosfera plina de bucurie si entuziasm, copiii au fluturat stegulete inscriptionate special pentru acest eveniment cu sprijinul Corpului National al Politistilor – Consiliul Teritorial Maramures.

Tot azi, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu au fost premiati castigatorii concursului de desene si fotografii cu tema „LA MULTI ANI, POLITIA ROMANA!”. Copiii au venit sa admire expozitia sa-si ridice premiile insotiti de colegii de clasa si de cadrele didactice, carora politistii le-au multumit pentru implicare.

 

Castigatorii concursului au primit tricouri si bascute inscriptionate cu insemnele politiei, diplome, calendare si dulciuri, iar cadrele didactice au primit diplome, orare pentru elevi si alte materiale preventive.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2