Baia Mare: Cuplurile, care au minimum 50 de ani de casatorie, primesc 300 de lei

home camp2
home camp2
home camp2

Consilierii locali au aprobat, in cadrul sedintei extraordinare, care s-a desfasurat in aceasta saptamana, modificarea Hotararii Consiliului Local 517/2015 privind Regulamentul de acordare a ajutoarelor de inmormantare, ajutoarelor de urgenta si a altor beneficii sociale.

In acest context, alesii si-au dat votul favorabil pentru acordarea beneficiilor de asistenta sociala in bani si in natura sau servicii, persoanelor cu varsta de peste 65 de ani, dar si cuplurilor, care au implinit 50 de ani sau 60 de ani de casatorie.

Totodata s-a aprobat si acordarea de beneficii sociale in natura sau servicii pana la concurenta sumei de 200 lei, pentru persoanele cu varsta de peste 65 ani, care au domiciliul in Municipiul Baia Mare (pe baza actului de identitate) precum si acordarea sumei de 300 lei, cuplurilor care au implinit 50 sau 60 de ani de casatorie, pe baza actului de identitate si a certificatului de casatorie. Banii vor fi dati cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, care a fost la 1 octombrie.

Revenim cu detalii.
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *