Baia Mare: Doi barbati au cazut de la etajul 5 al unui bloc, situat pe Bulevardul Traian

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un apel la 112, efectuat astazi, 22 septembrie, in jurul orei 13.00, anunta faptul ca doua persoane au cazut de la etajul 5 al unui bloc situat pe Bulevardul Traian, din Baia Mare. Autoritatile s-au deplasat imediat la fata locului unde au gasit pe terasa etajului 1, doi barbati. Unul era decedat, iar celalalt grav ranit.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta Maramures i-a acordat persoanei ranite primele ingrijiri medicale. Dupa ce a fost stabilizat acesta a fost transportat la UPU Baia Mare.

Cpt. Oana Gonzi-Alexa, purtator de cuvant ISU Maramures: “Pompierii Detasamentului Baia Mare au intervenit pentru a-i da jos de pe terasa pe cei doi barbati. Echipajul de prim ajutor SMURD a predat barbatul ranit echipajului de pe ambulanta.”

Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures: “La fata locului se afla o echipa de cercetare, care investigheaza imprejurarile, care au dus la producerea nefericitului incident.”

ACTUALIZARE 17.57

Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures:Un baimarean de 38 de ani, decedat, a fost transportat la morga spitalului, iar fratele sau de 35 de ani, ranit grav, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Andrei

    Au cazut…pur si simplu din neatentie sau…. ? este vorba de sinucidere voluntara in cazul uneia dintre victime si caderea accidentala, in timp ce incerca sa-si salveze fratele, in cazul celei de a doua victime. Cum de unde stiu….eram acolo la cativa metri!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2