Baia Mare: Doi biciclisti turmentati si-au finalizat traseele direct pe patul de spital

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii recomanda mersul pe bicicleta, dar nu in stare de ebrietate. Doi biciclisti bauti bine au ajuns direct pe patul de spital. Unul a cazut cu bicicleta intr-un sant, iar celalalt s-a izbit de un parapet.

Politistii din Seini au intervenit ieri, in jurul orei 18.00, pe strada General Georgescu din oras, dupa ce au fost sesizati ca o persoana s-a ranit dupa ce a cazut de pe bicicleta. La fata locului a fost identificat un barbat de 61 de ani, din oras, care emana halena alcoolica. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de 1.18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Intrucat s-a ranit dupa ce a ajuns cu bicileta in sant, barbatul a fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde a ramas internat.

Un alt caz a fost semnalat la Recea unde un biciclist s-a izbit de un parapet.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: ”Azi – noapte, la ora 01:00, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 ca in localitatea Recea se afla un barbat ranit in urma unei cazaturi cu bicicleta. Politistii au identificat un barbat de 38 de ani, care prezenta leziuni si care a fost transportat la spital, unde a ramas internat. Politistii au constatat ca pe fondul consumului de alcool, pe un sector de drum in panta barbatul a pierdut controlul bicicletei cu care se deplasa si s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea dreapta a DN 1C.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2