Baia Mare: Editie aniversara a concursului Miss Universitaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” organizeaza pe data de 6 decembrie cea de-a X-a editie a concursului de frumusete „Miss Universitaria”, se arata intr-un comunicat de presa.

Evenimentul care a reusit sa fascineze prin creativitate si unicitate va avea loc la Casa Tineretului din Baia Mare, incepand cu ora 18:00.

,,Miss Universitaria” este un proiect de traditie al Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul”, ajuns in acest an la editia aniversar, realizata cu sprijinul Municipiului Baia Mare. Scopul evenimentului este de a promovarea calitatile tinerelor studente de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare prin intermediul momentelor pregatite de organizatori, care au la baza: teatrul, dansul, talentul muzical si nu numai.

In aceasta editie, concursul este bazat pe un concept deosebit, creat de George Pop, instructor si antrenor la Academia de Dans si Creatie Galactic Dance – Baia Mare si Mircea Gligor, actor la Teatru Municipal din Baia Mare, acesta din urma fiind si prezentatorul evenimentului, care se va asigura de buna dispozitie in randul spectatorilor.

Cele 10 concurente vor trebui sa dovedeasca, pe parcursul probelor, ca nu sunt doar frumoase, juriul urmarind creativitatea, originalitatea, inteligenta, talentul si spontaneitatea fiecarei concurente, urmand sa desemneze castigatoarea concursului „Miss Universitaria 2018”.

Dupa spectacol, distractia continua cu o veritabila petrecere intr-un local din Centru Vechi al orasului.

Cei care doresc sa participe la eveniment pot gasi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul’’, precum si pe pagina oficiala a proiectului: Miss Universitaria, unde vor putea sa vada si cine sunt concurentele de anul acesta.

„In acest an organizam editia aniversara a evenimentului Miss Universitaria si ne dorim sa fie o editie cu totul speciala, intrucat in fata publicului vor fi cele mai frumoase si talentate studente din Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Conceptul adus de George Pop, instructor si antrenor la Academia de Dans si Creatie Galactic Dance – Baia Mare si Mircea Gligor, actor la Teatru Municipal din Baia Mare, vor face din acest concurs unul dintre cele mai interesante si urmarite evenimente din oras. Experienta de a coordona acest proiect este una deosebita, iar totul va culmina cu ceea ce va fi la Casa Tineretului in 6 decembrie, asa ca va invitam sa luati parte alaturi de noi la cel mai asteptat eveniment studentesc al anului”, a spus Cristina Cimpan, coordonator general „Miss Universitaria.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2