Baia Mare: Elevii Seminarului Ortodox au fost cu colindul la Spitalul Judetean de Urgenta. Bolnavii si angajatii au fost incantati

Inaintea Sarbatorii Nasterii Domnului, Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” din Baia Mare este gazda unor momente deosebite. Grupuri de colindatori trec pragul unitatii medicale pentru a aduce bucurie, speranta si iubire, prin cantece sfinte.

Imbracati in straie populare, elevii Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare, indrumati de profesor Adina Teglas au creat o atmosfera de sarbatoare in unitatea medicala.

Adina Teglas – profesor de religie in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare: “In fiecare an incercam sa ne organizam pentru a ne bucura semenii. Anul acesta, impreuna cu elevii din clasele IX-XII, am decis sa revenim la spitalul judetean.”

Elevii colindatori au inteles cat de important este fii alaturi de cei aflati in suferinta.

Alina Maria Rosca, eleva in clasa a XII-a la aceeasi unitate de invatamant: “Ne imaginam cat de greu trebuie sa le fie copiilor sa fie internati in spital in aceasta perioada”, spune Alexandra Rogojan, eleva in clasa a XII-a la Seminarului Teologic Ortodox. Astfel ca, au decis sa le aduca alinare, prin colinde si donatii. “Ideea de a veni la spital, dar si aceea de a cumpara cateva dulciuri, fructe si scutece pentru copilasii de la Pediatrie a fost a tuturor. Am vrut sa le facem o bucurie.”

Personalul angajat si bolnavii au primit colinda cu emotie, iar cei mici au fost fericiti si cu bratele pline de daruri.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1