Baia Mare: Elevii Seminarului Ortodox au fost cu colindul la Spitalul Judetean de Urgenta. Bolnavii si angajatii au fost incantati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inaintea Sarbatorii Nasterii Domnului, Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” din Baia Mare este gazda unor momente deosebite. Grupuri de colindatori trec pragul unitatii medicale pentru a aduce bucurie, speranta si iubire, prin cantece sfinte.

Imbracati in straie populare, elevii Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare, indrumati de profesor Adina Teglas au creat o atmosfera de sarbatoare in unitatea medicala.

Adina Teglas – profesor de religie in cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare: “In fiecare an incercam sa ne organizam pentru a ne bucura semenii. Anul acesta, impreuna cu elevii din clasele IX-XII, am decis sa revenim la spitalul judetean.”

Elevii colindatori au inteles cat de important este fii alaturi de cei aflati in suferinta.

Alina Maria Rosca, eleva in clasa a XII-a la aceeasi unitate de invatamant: “Ne imaginam cat de greu trebuie sa le fie copiilor sa fie internati in spital in aceasta perioada”, spune Alexandra Rogojan, eleva in clasa a XII-a la Seminarului Teologic Ortodox. Astfel ca, au decis sa le aduca alinare, prin colinde si donatii. “Ideea de a veni la spital, dar si aceea de a cumpara cateva dulciuri, fructe si scutece pentru copilasii de la Pediatrie a fost a tuturor. Am vrut sa le facem o bucurie.”

Personalul angajat si bolnavii au primit colinda cu emotie, iar cei mici au fost fericiti si cu bratele pline de daruri.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1