Baia Mare este noua Capitala a Tineretului din Romania

Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare este noua Capitala a Tineretului din Romania. Ceremonia de decernare a titlului a avut locsambata, 11 noiembrie, la Gala Tineretului din Romania, in cadrul Summitului Tinerilor. Evenimentul a fost gazduit de Bacau, actuala Capitala a Tineretului din Romania.

In prezent, programul national Capitala Tineretului din Romania se afla sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, recunoastere care confirma valoarea acestui concept.

„Ne bucuram ca Baia Mare a fost aleasa urmatoarea Capitala a Tineretului din Romania cu #UTurn, conceptul ales de noi. Acest titlu nu este al nostru, ci al tinerilor din Baia Mare si din Romania. Ne vedem anul viitor la Baia Mare, Capitala Tineretului din Romania 2018-2019”, declara Daniel Orza, reprezentant Baia Mare, Capitala Tineretului din Romania

Baia Mare isi va desfasura mandatul in perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019. Pe langa titlul de Capitala Tineretului din Romania, Baia Mare a castigat si premiul in valoare de 50.000 de Euro, oferit de Banca Comerciala Romana, co-initiator al programului national Capitala Tineretului din Romania, constand in promovare Google. Aceste premii reprezinta un punct de pornire pentru finantarea proiectelor propuse de orasul castigator al titlului, dar si o resursa disponibila pentru contributia proprie in atragerea de surse aditionale de finantare.

capitalatineretului.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. Flaviu

    La ce viitor au tinerii in acest oras ,totul devine o frectie la un picior de lemn.As fi curios pe cati dintre tinerii implicati ii vom mai gasi peste 10 ani prin zona.Putem sa fim si Capitala Mindiala a Gradinitelor,daca atunci cand tinerii implinesc 18 ani nu au nicio sansa pe aici,iar salariul care ii asteapta e cel minim pe economie.Oricum nici Chereches dar nici cei de la judet nu misca un deget pentru dezvoltarea industriala si economica a zonei,iar astfel de titluri care ar trebui sa fie din sarbatoare devin de parastas in cele din urma datorita faptului ca acesti tineri nu au asigurata continuitatea unei vieti decente in zona.

    Reply
  2. Madame Tussauds

    Felicitari ONG-urilor !!! si mult succes in continuare, avem nevoie de voi…, iar pt maestrii practicanti din partea locului… se intrevede o noua sursa de imagine si a cultului personalitatii… nimic altceva !!! cat timp voi sunteti ZERO BARAT la realizari !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole