Baia Mare: Femeie talharita, pe o strada din centrul orasului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

talharie-furt-lantO noua talharie a fost reclamata ieri la politie prin apelul de urgenta 112. Politistii baimareni de investigatii criminale desfasoara cercetari pentru identificarea unei persoane necunoscute care a smuls un lantisor de la gatul unei femei in varsta de 62 de ani. Fapta, incadrata la infractiunea de talharie, a fost comisa ieri in jurul orei 19.00, pe o alee de legatura spre bulevardul Bucuresti. Victima le-a relatat politistilor ca agresorul s-a apropiat din spate, a smuls lantisorul si apoi a fugit prin spatele blocului.

Chiar daca se dovedeste uneori ca responsabili de comiterea unor astfel de fapte sunt minori sub 14 ani, care nu raspund penal, politistii vor cauta sa descopere si pe cei care-i instiga pe minori la comiterea infractiunilor, care, de obicei au varsta necesara pentru a putea fi trasi la raspundere.

“Toti participantii la comiterea unei infractiuni sunt sanctionati de lege. Instigatorul este acea persoana care, cu intentie, determina o alta persoana sa savarseasca o fapta prevazuta de legea penala (art. 47 C.P.). In ceea ce priveste pedeapsa, e bine sa se cunoasca faptul ca participantii, fie ca sunt coautori, instigatori sau complici la o infractiune savarsita cu intentie, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru autor”, arata politistii maramureseni.

De asemenea, politistii atrag atentia celor care nesocotesc normele legale ca vor actiona in continuare cu fermitate maxima, comportamentele de tip antisocial de natura a afecta gradul de siguranta al cetatenilor nefiind tolerate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *