Baia Mare: Flagrant si perchezitii la persoane banuite de trafic de droguri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Maramures, sub coorodonarea D.I.I.C.O.T., au ridicat aproximativ 5 kg. de cannabis, in urma unei actiuni de prindere in flagrant si a trei perchezitii domiciliare. Un tanar din Sacalaseni a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva, se arata intr-un comunicat de presa.

Joi, 8 noiembrie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramures, au desfasurat o actiune pentru depistarea unor persoane banuite de comiterea de infractiuni la regimul drogurilor.

Astfel, pe raza municipiului Baia Mare, politistii au prins in flagrant delict doi barbati, care au preluat dintr-un microbuz ce efectua transport international de persoane, doua colete, in care se aflau aproximativ 4.5 kg. de cannabis.

Din cercetarile efectuate a reiesit ca drogurile ar fi fost trimise din Spania. Intreaga cantitate, precum si un grinder si un cantar gasite asupra lor, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar cei doi barbati, ambii domiciliati in localitatea Sacalaseni, au fost condusi cu mandat la D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramures.

Ulerior, politistii, sprijiniti de un echipaj canin din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj Napoca, sub coorodonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat trei perchezitii domiciliare, la locuintele folosite de cei doi barbati. La perchezitia din localitatea Sacalaseni, politistii au descoperit o cultura indoor de cannabis. Au fost ridicate pentru cercetari cateva sute de grame de cannabis si o instalatie improvizata pentru cresterea plantelor de cannabis.

Fata de unul dintre cei doi, un tanar in varsta de 23 de ani, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. Cel in cauza urmeaza a fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preentiva pentru 30 zile.

Cercetarile sunt continuate pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor in cauza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1