Baia Mare: Furt dintr-o autoutilitara

PNL

Nu uitati ca paza buna trece primejdia rea! O parte din furturile sesizate politistilor maramureseni sunt favorizate chiar de oportunitatile create de proprietari. O usa deschisa, portierele neasigurate sau neasigurarea oricarui bun ii determina pe hoti sa actioneze si ii incurajeaza sa sustraga bunuri care nu le apartin, transmite politistii maramureseni.

Ieri au fost sesizate doua astfel de fapte. Un barbat din Baia Sprie s-a prezentat la sediul Politiei municipiului Baia Mare pentru a reclama un furt din auto.

Acesta a precizat ca in perioada 11 – 12 februarie, persoane necunoscute au profitat de faptul ca a lasat portierele autoutilitarei neasigurate si i-au sustras o borseta cu acte personale. In acest interval autoutilitara a fost parcata in mai multe locuri de pe raza municipiului, potrivit IPJ.

Un alt furt a fost reclamat de un barbat domiciliat in Seini. Acestuia i-a fost sustrasa bicicleta, pe care a lasat-o neasigurata in Piata Unirii din oras.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale si desfasoara cercetari pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1