Baia Mare: Ghidul taxei de salubrizare. Zece puncte unde poti depune declaratia. Plata se poate face si prin mandat postal. Vezi aici, unde sunt punctele si cum poti opera online

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Va reamintim faptul ca de la 1 ianuarie 2020, Primaria Baia Mare a suspendat contractul cu Societatea Drusal. In acest context, baimarenii vor plati pentru gunoiul menajer o taxa de 7 lei /persoana/luna, fata de 13 lei /persoana/luna cat plateau pana acum.

Va redam mai jos, un scurt ghid despre tot ceea ce trebuie sa stiti despre taxa de salubrizare, incepand cu ianuarie 2020. Astfel, veti sti unde se depun declaratiile, programul casieriilor, respectiv cum se poate depune declaratia si sa faceti plata ONLINE.

Punctele de pe raza Municipiului Baia Mare:

Primaria Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai nr. 37

Luni-Miercuri 8:15-15:00
Joi 8:15-16:00
Vineri 8:15-14:00

Directia de Venituri a Municipiului Baia Mare situata pe str. Crisan nr. 2

Luni-Miercuri 8:15-15:00
Joi 8:15-16:00
Vineri 8:15-14:00

Ghiseul Directiei de Venituri a Municipiului Baia Mare, situat pe str. Scolii, nr. 1

Luni-Miercuri 8:30-12:30 13:00-16:00
Joi 8:30-12:30 13:00-16:00
Vineri 8:30-12:30

Ghiseul Directiei de Venituri a Municipiului Baia Mare, Bd. Independentei, nr. 2C

Luni-Miercuri 8:15-15:00
Joi 8:15-16:00

Plata poate fi efectuata si la Casieriile S.C. Vital S.A. situate pe:

-strada Gheorghe Sincai nr. 21,
– Bd. Republicii nr .20
– Bd. Republicii nr. 62

Pentru locuitorii din cartierul Firiza se deschid puncte in incinta Caminului Cultural, unde declaratiile vor fi preluate miercurea si vinerea intre orele 8.30 -15.00.

In ceea ce-i priveste pe locuitorii Cartierului Ferneziu acestia vor putea depune declaratiile la Scoala Generala “Mihail Sadoveanu”, str. Lunci nr 22, respectiv Scoala „Nicolae Balcescu”, de pe str. Arenei nr .1. La cele doua unitati de invatamant declaratiile vor fi preluate in zilele de marti si joi, tot intre orele 8.30 – 15.00.

Cum procedati ONLINE

Depunerea declaratiilor si plata taxei ONLINE: cum descarcam, completam si transmitem declaratia prin intermediul internetului?

Puteti depune si achita online taxa de salubrizare urmand acesti pasi:

1.Descarcarcati declaratia accesand linkul: www.bit.ly/declaratiesalubrizare sau www.baiamare.ro pagina principala accesand caseta Declaratie salubrizare – Declaratie de impunere privind Taxa speciala de salubrizare pentru persoane fizice
2. Completati si scanati/fotografiati declaratia
3.Trimiteti declaratia pe e-mail la adresa:venituri@baiamare.ro.

Pentru achitarea online a taxei de salubrizare puteti accesa www.baiamare.ro, sectiunea plateste taxe si impozite locale
sau
www.bit.ly/taxebaiamare

Taxa mai poate fi achitata prin mandat postal, care va fi expediat pe adresa: Directia de Venituri Primaria Baia Mare str. Crisan nr.2

Alte informatii importante despre taxa de salubrizare

In situatia aparitiei oricarei modificari in ceea ce priveste numarul de persoane care locuiesc in imobil, proprietarul imobilului are obligatia de a depune declaratia rectificativa in termen de 30 de zile de la data aparitiei modificarii respective.

Ma mai reamintim faptul ca sunt scutite de la plata taxei de salubrizare urmatoarele categorii de persoane: veteranii si vaduvele de razboi, vaduvele nerecasatorite ale veteranilor de razboi; persoanele cu handicap grav sau accentuat, persoanele incadrate in gradul I de invaliditate si reprezentantii legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat, precum si cei ai minorilor incadrati in gradul I de invaliditate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole