Baia Mare: Încă un cadru didactic infectat cu coronavirus

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unui cadru didactic infectat cu virusul SARS-CoV-2 la o unitate de învățământ din municipiul Baia Mare.

Cadrul didactic confirmat pozitiv a desfășurat ore de curs doar în sistem online, nu a fost prezent în unitatea de învățământ și nu a interacționat cu elevi și cadre didactice din Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

”Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Menționăm faptul că în toate unitățile de învățământ unde au fost organizate secții de votare pentru alegerile autorităților administrației publice locale s-a efectuat dezinfecția spațiilor utilizate în desfășurarea procesului electoral.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, precizează CJSU.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *