Baia Mare: Jandarmii vor fi prezenti, maine, la meciul de handbal CS Minaur-CSU Suceava

home camp2
home camp2
home camp2

Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta cetatenilor, care vor fi prezenti pe timpul desfasurarii meciului de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si C.S.U. Suceva, din cadrul Ligii Zimbrilor, care va avea loc maine, 17 aprilie a.c., incepand cu ora 18.00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare.

Premergator si pe timpul desfasurarii acestei partide, jandarmii vor executa activitati specifice de prevenire a violentei cu ocazia jocurilor si competitiilor sportive.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Participantii sunt rugati sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica, sa acorde atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale, sa solicite imediat interventia jandarmilor atunci cand situatia o impune. Comercializarea bauturilor alcoolice in zona manifestarilor sportive este interzisa iar participantii nu au voie sa introduca in sala de sport, bauturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte, care pot pune in pericol securitatea persoanelor. Totodata este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.”

De precizat ar fi faptul ca cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente „112”.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *