Baia Mare: Jandarmii vor interactiona cu copiii in acest weekend. Vezi aici, care este locatia si cand are loc evenimentul

Copiii sunt asteptati in acest weekend in Parcul „Regina Maria” din Baia Mare. Lucratorii de la IJJ Maramures vor prezenta mijloacele si tehnicile pe care le au in dotare, iar jandarmii montani vor sta de vorba cu copiii si le vor arata materialele de interventie.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Duminica, 16 iunie a.c., intre orele 13.00 – 17.00, in Parcul „Regina Maria” din municipiul Baia Mare, se vor desfasura activitatile organizate de catre Asociatia Studenteasca “Amicus” din Baia Mare in cadrul proiectului „Oraselul Copiilor” sub sloganul „Formarea viitorilor cetateni”. In calitate de parteneri, alaturi de autoritatile locale si de institutiile din municipiul Baia Mare, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures va participa cu mijloace si tehnica specifica, realizand totodata si o serie de activitati educativ-preventive cu copiii participanti. Jandarmii din cadrul posturilor montane Suior si Cavnic vor prezenta tehnica auto si materiale de interventie precum si reguli ce trebuie respectate in domeniul montan.”

Jandarmii vor asigura ordinea publica la toate evenimentele organizate de Asociatia Studenteasca “Amicus”.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Pentru ca aceste manifestari sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor executa misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, urmarindu-se cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite, vor mentine o legatura permanenta cu reprezentantii organizatorilor pentru solutionarea operativa a oricarui incident ce poate tulbura buna desfasurare a acestor evenimente.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1