Baia Mare: Jandarmul Silaghi Florin Vicentiu, locul I la Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Bazinul Olimpic ,,Gheorghe Demeca” din Baia Mare a avut loc Campionatul National de Inot al Ministerului Afacerilor Interne. In urma desfasurarii competitiei, la care au participat cei mai buni inotatori din toate structurile MAI, medalia de aur, la 100 m bras, a ramas in Maramures.

Jandarmii, politistii, pompierii si politistii de frontiera „au intrat la apa” in debutul etapei finale a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfasurat ieri la Bazinul Olimpic ,,Gheorghe Demeca” din Baia Mare. Reprezentantul Jandarmeriei Maramures, plutonierul adjutant sef Silaghi Florin Vicentiu a reusit sa mentina performanta de anul trecut, la proba de 100 m bras, categoria de vârsta plus 45 de ani, respectiv sa ocupe locul I pe podium.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: „Noi, jandarmii maramureseni suntem mândri de performanta colegului nostru si ne exprimam inalta apreciere atat pentru efortul depus, cat si pentru faptul ca reprezinta cu cinste institutia noastra.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2