Baia Mare: Localnicii de pe Enescu așteaptă rezolvarea problemelor de pe strada lor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un cititor ZiarMM.ro a transmis pe adresa redacției noastre câteva fotografii însoțite de un mic text.

Localnic, strada G. Enescu, Baia Mare: ”În urmă cu ceva timp s-a făcut așa-zisa canalizare în zonă. Un adevărat dezastru când plouă. Buuuunnnn….doar că a săpat șanțurile aiurea, a montat un cămin tot aiurea și a distrus drumul de acces la garajele din spatele blocurilor. Era vorba că se va reface acel drum la forma inițială. Never!! Arată deplorabil, este mâl când plouă, un adevărat dezastru. Plus că a spart și din betonul aferent garajelor. Dar la votantii romi, reabilitam blocuri…facem parcări…spații verzi… Orașul acesta nu înseamnă doar sensul giratoriu de la Catedrala, Semiluna…podurile cu panseluțe și lalele supraevaluate.”

Mulți ani administrația locală băimăreană a ocolit cartierele și nu o dată am scris despre acest lucru. Accentul se punea pe centrul orașului și principalele artere de circulație, pe care se trăgeau covoare asfaltice an de an. Din 2019, muncitorii, firmelor contractante, au fost trimiși și în zonele periferice ale orașului. În 2020 s-au făcut eforturi uriașe pentru a acoperi cât mai multe cartiere. Din păcate timpul e prea scurt pentru a se putea reabilita întreaga localitate. În acest context, se simte lipsa lucrărilor la infrastructura șoselelor din anii trecuți când cartierele din urbea noastră nu au contat.

Tot în această categorie intră și reabilitarea parcărilor din curțile blocurilor. E o explozie de astfel de parcări amenajate însă și în acest caz administrația locală nu are cum să le finalizeze pe toate până la începerea campaniei electorale. Știm că această ”diversiune” este făcută pentru a aduna capital de imagine și implicit electorat. Chiar și așa, considerăm că dacă acest demers ar fi fost făcut și în ceilalți ani, orașul Baia Mare ar fi arătat altfel.

Noroc cu pandemia deoarece sărbătorile stradale sunt interzise și astfel conducerea orașului nu mai cheltuie milioane de lei pentru astfel de evenimente și se vede…

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1