BAIA MARE – lucrari de modernizare la reteaua de apa pe strada 22 Decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1

S.C. VITAL S.A. executa lucrari de modernizare a retelei de apa pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Aceste lucrari sunt cuprinse in programul de investitii pe 2017 cu o valoare de 900 mii lei si finantate din sursele proprii ale societatii.

Lucrarile constau in inlocuirea retelei de azbociment cu o retea de polietilena de Dn 250 mm in lungime de 752 m liniari (din sensul giratoriu de la Piata Izvoare pina in Piata Revolutiei), precum si inlocuirea bransamentelor la toti utilizatorii.

In timpul derularii lucrarilor estimate a se finaliza la sfarsitul lunii iunie, traficul rutier va fi limitat sau dupa caz inchis pe anumite segmente cand se vor realiza bransamentele la consumatorii existenti, de pe partea dreapta a strazii, de pe sensul spre Piata Izvoare.

Perioadele in care vom fi nevoiti sa intrerupem furnizarea serviciului de alimentare cu apa vor fi anuntate in prealabil prin: difuzare in mass media, precizare pe site-ul www.vitalmm.ro precum si prin anunturi distribuite in cutiile postale ale utilizatorilor afectati.

Avand in vedere amploarea lucrarilor care se executa in paralel cu mentinerea in functiune a vechii retele apelam la intelegerea consumatorilor si a participantilor la trafic pentru eventualele neplaceri inerente in astfel de situatii si va stam la dispozitie cu informatii suplimentare sau alte sesizari in acest sens pe care va invitam sa le exprimati la Biroul Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri, in intervalul orar 07.30 – 13.30, telefon: 0262 – 213 574 ,0262 – 213 575 si la Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550, 0262 215 150, 1, 2.

Va multumim pentru intelegere!

SC VITAL SA BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole