Baia Mare: Lucrari haotice pe domeniul public

PNL

garii (3)Haotic. Asa se lucreaza pe domeniul public in municipiul Baia Mare. Acest lucru este confirmat de cetatenii nemultumiti care au trimis mai multe fotografii cu lucrarile efectuate in ultimele doua luni, in cartierul Garii. Acestia spun ca traficul in zona este un cosmar, carosabilul fiind spart si carpit, trotuarele dezafectate, parcarea masinilor imposibila, iar traficul pietonal o adevarata provocare.

“Se lucreaza aiurea. Au fost mai intai drumarii si au peticit in mai, apoi cei cu proiectul Vital care au spart, pus tevi, acoperit si carpit cu beton in septembrie, iar de doua saptamani sunt prezenti cei de la electrica care au spart langa cei de la Vital, santurile fiind un risc pentru traficul de pe strazile inguste. Mai trebuie sa vina cei de la gaz si cablistii de la Tv, pentru ca un cartier in care nu s-a investiti de 35 de ani sa devina o capcana si imaginea incompetentei administrative”, a mentionat baimareanul.

Iata fotografiile surprinse de cititorul ZiarMM:

garii (1)

garii (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. ima

  in foto se vede grosimea asfaltului, sa vezi cand asfalteaza ca nu trec de 1 cm .Acolo se scurg banii d-voastra,

  Reply
 2. baimarean

  de ce va plingeti, trebuie sa-si faca treaba fiecare doar nu era sa le bage in acelasi sant, si in plus daca nu va convine luati-va masinile in balcon. auzi la ei pretentii, las ca va vad eu la iarna cum intrati in santuri

  Reply
 3. adrian

  La fel e si pe Bd. Republicii, in apropiere de Liana. Au spart tot trotuarul, mizerie de nedescris, apoi s-au apucat intr-o zi sa-l asfalteze si au reusit performanta sa stropeasca toate masinile din parcare cu bitum ! Bineinteles ca lucrarea n-a fost nici anuntata , nici semnalizata deloc !

  Reply
 4. sei

  Care e problema ? …in spate la Meda si acum e santier …. in unele locuri au spart pina acum de 3-4 ori (in acelasi loc) …. si inca nu e sigur ca nu mai trebuie 🙂 …bina ca primul lucru e sa puna borduri inalte … dupa aceea sapa santuri- gropi … si cine are masina sa se descurec cu parcarea …si mi-am adus aminte … nu cred ca o fost vreodata un anunt ca de a doua zi sapa pe nu stiu care strada si sa stie oamenii sa-si duca masinile de acolo ….nuuuu …la 8 incep sa sape si care nu o apucat sa iasa cu masina …ghinion

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1