Baia Mare: Manifestari sportive supravegheate de jandarmi. Cupa Inter Club Baia Mare la Kickbox, in Sala Polivalenta “Lascar Pana”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta a cetatenilor care vor fi prezenti pe timpul desfasurarii manifestarilor sportive ce vor avea loc la acest sfarsit de saptamana.

Astfel, lucratorii de la Jandarmeria Maramures vor fi vineri, 24 mai, incepand cu ora 16:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare unde se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele CS Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc, iar sambata 25 mai, se vor afla pe stadionul din Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 17: 00, unde se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele Avantul Barsana – Viitorul Ulmeni. De asemenea, sambata incepand cu ora 10:00, Asociatia Club Sportiv Fit Expres din Baia Mare organizeaza Cupa Inter Club Baia Mare la Kickbox, competitie care se va desfasura in Sala Polivalenta “Lascar Pana”. Si aici, jandarmii vor veghea la buna desfasurare a evenimentului sportive.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Solicitam participantilor sa manifeste intelegere cu privire la masurile care vor fi asigurate cu acest prilej in zona publica, pe traseele de deplasare, in apropierea si in zona desfasurarii manifestarilor sportive, pentru ca acestea sa aiba loc in conditii optime de siguranta. Participantii sunt rugati sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica, sa acorde atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale, sa solicite imediat interventia jandarmilor atunci cand situatia o impune. Atunci cand se constata ca in urma producerii unor acte de violenta este pusa in pericol viata sau integritatea corporala a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine si siguranta sau a celorlalti participanti, cand este pusa in pericol proprietatea publica sau privata, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice si pentru inlaturarea efectelor unor astfel de actiuni cu caracter ilegal. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.”

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin 112.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole