BAIA MARE – Mare grija la cine apelati pentru a va face curatenie! Tanara care a sustras un telefon, identificata de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cat l-a costat pe un barbat de 58 de ani din Baia Mare curatenia din propria locuinta? Un telefon mobil in valoare de 4.600 de lei!

Politistii au identificat o tanara care a sustras un telefon mobil tocmai de la persoana careia ii facea curatenie in locuinta, anunta IPJ Maramures.

La inceputul acestei saptamani baimareanul i-a sesizat pe politistii de investigatii criminale Baia Mare ca a ramas fara telefonul mobil. Primele cercetari au relevat ca banuita de comiterea faptei este o persoana care venea periodic sa-i faca curatenie si careia i-a acordat toata increderea, desi stia foarte putine lucruri despre ea.

Pista pe care au pornit politistii in momentul in care au inceput sa investigheze cazul a fost una corecta, documentarile acestora conducandu-i la identificarea autoarei furtului: o tanara de 26 de ani din municipiu.

Aceasta este acum cercetata de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2