Baia Mare: Meci caritabil pentru Florin Zaharie, omul fără antebrațe

Reclame home 1
Reclame home 1

Asociația Energia Mișcării în parteneriat cu Asociația Assoc continua campania umanitara pentru Florin Zaharie, super omul fara antebrațe, cu un eveniment inedit la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” în data de 26 martie 2023, ora 14.00.

Programul acestuia va cuprinde:

Câteva reprize de câte 10/15 min de fotbal între eroii cu dizabilități de la Assoc și reprezentanti ai Poliției Locale, Jandarmeriei, Cadrelor Medicale, Smurd, Pompieri, Armata.

În pauze vom avea și câteva surprize muzicale, iar la final ii vom provoca pe toți copiii prezenți la o activitate cu obstacole, distractivă, educativa și activa.

Va împărtășim o scurta descriere o poveștii lui Florin Dorel Zaharie (în vârstă de 49 de ani). A fost victima unui teribil accident de muncă, produs acum şase ani. Totul s-a întâmplat la Dej, pe 26 septembrie 2016, când bărbatul se afla pe cuva unei macarale şi muncea la un transformator.

Atunci, din cauza arcului electric declanşat, colegul său – Gheorghe Coza – a murit pe loc, iar el a suferit răni grave. Totodată, o mare parte a municipiului Dej a rămas fără electricitate pe o perioadă de zeci de minute.

De atunci Florin continua sa înfrunte cu curaj și determinare toate obstacolele noii lui vieți fără antebrațe.

Pe langa faptul ca s a adaptat acestei situații dificile, el ajuta necondiționat atât pe vecinii care sunt mai în varsta, cât și pe colegii cu diferite dizabilități de la Asociația Asoc și pe oricine are nevoie.

La fel cum el oferă necondiționat ajutorul și susținerea pentru semenii lui, la fel trebuie sa o facem și noi, Familia băimărenilor cu suflet mare!

Haideți sa l ajutam pe Florin Zaharie sa și îndeplinească cel mai mare vis a lui și anume sa poate sa și tina din nou copilul în brațe, iar asta se va putea întâmpla prin achiziționarea a doua proteze bionice în valoare de aproximativ 65.000 eur bucata.

Pana în acest moment s au strans 15.000 eur, iar IMPREUNA suntem convinsi ca vom reuși!

Acestea sunt conturile personale ale lui Florin Dorel Zaharie, în care puteți sa donați cât doriți:

BANCA BCR
RON : RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
EUR : RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RNCB ROBU

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole