Baia Mare: Meciurile din acest weekend, monitorizate de jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii maramureseni vor fi la datorie pe timpul desfasurarii competitiilor sportive care vor avea loc si in acest sfarsit de saptamana, pentru prevenirea si combaterea faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea si sanctionarea actiunilor de tip infractional care pot pune in pericol siguranta publica.

Astfel, jandarmii vor fi prezenti sambata, 22 februarie a.c., incepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare unde se va desfasura meciul de volei masculin dintre echipele Stiinta Explorari Baia Mare si Gloria Buzau, din cadrul Campionatului National.

Duminica, 23 februarie a.c., incepand cu ora 11:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si C.S.A. Steaua Bucuresti, din cadrul Campionatul National de handbal masculin „Liga Zimbrilor”, iar de la ora 15:30, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de handbal feminin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si S.C.M. Craiova, contand pentru Liga Nationala de handbal feminin „Liga Florilor”. Ambele evenimente sportive vor fi monitorizate de jandarmi pentru a nu exista incidente nedorite, care pot afecta buna desfasurare a competitiilor.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “In conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, modificata si completata de Legea nr.10 din 2012, spectatorilor le este interzis: sa patrunda in stare vadita de betie sau sa consume bauturi alcoolice in arena sportiva; sa introduca bauturi alcoolice, materiale pirotehnice, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta in arena sportiva; sa introduca in arena sportiva inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen sau care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel.

De asemenea, acestora le este interzis sa arunce asupra celorlalti spectatori, asupra oficialilor sau a jucatorilor, asupra fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, precum si in directia suprafetei de joc cu obiecte de orice fel; sa patrunda pe spatiul de joc; sa savarseasca fapte, acte sau gesturi obscene, sa profereze ori sa scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum si amenintari cu acte de violenta impotriva celorlalti spectatori, oficiali, jucatori sau la adresa fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta; sa isi ascunda fata cu articole de imbracaminte sau alte accesorii, cu intentia de a impiedica identificarea; sa impiedice actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole