Baia Mare: Ministrul Sanatatii se autosesizeaza in cazul copiilor cu enterocolita de la Jupiter // ACTUALIZARE-6.000 de lei amenda pentru piscinele infecte, in care intra copiii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma publicarii pe siteul ZiarMM.ro a materialului privind cazul celor doi copii care s-au imbolnavit de enterocolita, in cursul noptii precedente, la Hotelul Delta din statiunea Jupiter, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a autosesizat si a dispus efectuarea unui control la hotelul respectiv.

“Avem echipe de control pe litoralul romanesc, iar aceastea vor fi trimise la Hotelul Delta din statiunea Jupiter”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Stire in curs de actualizare.

ACTUALIZARE ora 17.46

O echipa de la Inspectia Sanitara de Stat a mers la Hotelul Delta din statiunea Jupiter. Surse apropiate ZiarMM.ro au declarat pentru site-ul nostru ca cei doi inspectori, DSP si DSV (Constanta si Hunedoara), au aplicat amenda maxima de 6.000 de lei pentru neregulile constatate la cele doua piscine ale copiilor. Totodata acestia au prelevat si probe din alimentele care ajung pe masa turistilor.

Ana Avram

Citeste articolul dand click pe link-ul de mai jos.

Premiera: Cazati la un hotel de trei stele, cu all inclusive si piscine cu miros de urina, copiii unei baimarence au ajuns azi-noapte la UPU Mangalia cu enterocolita

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole