Baia Mare: Multumiri primite de jandarmi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In cursul zilei de ieri, Jandarmeria Maramures a primit o scrisoare de multumire adresata inspectorului sef, referitor la modul in care jandarmii au actionat in timpul desfasurarii activitatilor la ,,Oraselul Copiilor” in parcul ,,Regina Maria” din Baia Mare, duminica, 16 iunie.

,,Sunt o persoana din Baia Mare si as dori sa-mi exprim, pe aceasta cale, multumirea vis-a-vis de interventia operativa a domnilor Bargavan Daniel si Perse Andrei, apartinatori ai Postului de Jandarmi Montan Suior, care cu promptitudine, competenta si profesionalism m-au ajutat sa-mi recuperez portofelul cu acte de identitate, carduri bancare, carduri de cumparaturi si bani, disparut duminica, cand ma plimbam cu nepotelul meu, in Parcul Central ,,Regina Maria”, din Baia Mare.

De asemenea, as mai dori sa mentionez si calitatea umana a celor doi, alaturi de seful lor, fapt constatat in urma dialogului placut si reconfortant ce m-a ajutat sa-mi revin din starea de agitatie cu accese de panica pe care am traversat-o in momentul constientizarii pierderii portofelului.

Le multumesc din nou si pe aceasta cale oficiala si le doresc mult succes mai departe in munca pe care si-o fac pentru protectia cetateanului”.

Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures ii felicita pe cei doi jandarmi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *