In Baia Mare, nesimtirea circula cu Mercedes!!!

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Exista oameni care sfideaza orice regula si norma de bun simt. Pentru ei, lumea incepe si se termina cu modul lor de viata, aspect generat de o falsa mentalitate de invingator in lupta cu viata. Azi nu conteaza educatia, cultura, pozitia sociala sau implicarea civica. Azi se poarta tupeul, nesimtirea, fala si lipsa de respect fata de autoritate si lege.
Recent, un  individ, de ale carui fapte si merite nu am auzit, si-a permis sa parcheze, pe strada Gheorghe Sincai, in afara spatiului special destinat acestui scop, blocand evident virajul la stanga si accesul destinat masinilor Prefecturii si Consiliului Judetean.
Am stat pe ganduri daca sa tamponez masina, sa chem politia, sa-i las un bilet sau sa-l astept si sa-l provoc la o discutie. Am decis in schimb sa-i fac cateva poze si sa le public aici, spre a fi vazute de toata lumea. Nu stiu ce ma retine sa nu-i arat si numarul, dar daca e suficient de barbat si crede ca marca masinii nu tine loc de onoare, va scrie la comentarii sau va lua legatura cu redactia! Pentru scuzele de rigoare, evident.
SOMOGYI Attila
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. Mara

  Vorbit de un barbat pentru ca asa va imaginati dvs. De ce n-ar fi o femeie? Mai mult, daca sunteti asa de revoltat, de ce nu publicati nr. masinii? Ce va retine? Scotand elementele de identificare ati redus la zero impactul stirii. Nesimtiti din astia vedem peste tot. Pe cel in cauza cum sa-l rusinam daca nu stim cine este?!

  Reply
 2. xyz

  povestim discutii,
  dar alea din fata de la Sincai, parcate de militienii orasului,
  alea nu se pot fotografia,

  Reply
 3. DEVORATTOR

  Nu e prima data cand vad C klasse-ul ala alb parcat in fata Prefecturii. Din ce am observat, e o tuta blonda tanara, de maxim 30 de ani, care vorbeste non-stop la telefon.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2