BAIA MARE – Noi autorizații taxi pentru mașini electrice

Reclame home 1
Reclame home 1

Primăria Baia Mare a anunțat demararea procedurii de atribuire a unei / unor autorizații taxi, pentru autoturisme cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen. Este vorba în total de 9 autorizaţii taxi, pentru autoturisme cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen. În perioada 8 iulie –5 septembrie 2022 va avea loc depunerea de către transportatorii interesaţi a cererilor de înscriere în procedura de atribuire a unei/unor autorizaţii taxi, urmată în 6 septembrie 2022 de analizarea de către autoritatea de autorizare a cererilor şi documentelor depuse, aplicarea criteriilor de departajare şi stabilirea transportatorilor autorizaţi cărora li se vor atribui autorizaţiile taxi.

Calendarul de atribuire:

7 septembrie 2022: publicarea listei cu autorizaţiile taxi atribuite, conţinând datele de identificare ale transportatorilor autorizaţi şi punctajele obţinute din îndeplinirea criteriilor de departajare pentru fiecare autovehicul.

8 septembrie – 22 septembrie 2022: depunerea contestaţiilor la primarul Municipiului Baia Mare, cu privire la deficientele semnalate în procedura de atribuire a autorizaţiilor.

23 septembrie 2022 – 2 octombrie 2022: comunicarea Dispoziţiilor primarului privind rezolvarea contestatiilor

3 octombrie – 31 octombrie 2022 : atribuirea autorizaţiilor taxi prin hotarâre a Consiliului Local.

Mai spunem doar că numerele de ordine pentru autorizaţiile taxi care vor fi atribuite de la 864 la 872, respectiv
este nevoie de o scrisoare de garanţie în cuantum de 5% din valoarea cu care va fi achiziţionat fiecare autoturism, pentru fiecare dintre acestea, în cazul în care transportatorul autorizat nu deţine autoturimele necesare la data depunerii declaraţiei prevăzute în lege. Important de precizat că vechimea autoturismelor deţinute în proprietate sau în temeiul unui contract de leasing nu va depăşi 5 ani de la data fabricaţiei, respectiv autoturismele care vor fi deţinute în termen de maximum 6 luni vor fi autoturisme noi.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole