BAIA MARE – Noi locuri de parcare amenajate în municipiu. Vezi unde

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În Baia Mare există o lipsă evidentă a locurilor de parcare. Pană nu se fac acele parcări supra sau subterane, problema nu se va rezolva și va fi din ce în ce mai dificil a găsi un loc de parcare în municipiu. Asta în condițiilee în care numărul de mașini crește. Însă mai sunt destule spații între blocuri unde mașinile se parchează, fără a fi amenajată de municipalitate o parcare, frumos conturată.

Locatarii din zona străzilor Caragiale și Cantemir au acum o parcare așa cum cere manualul. Însă mai sunt și alte astfel de locuri în oraș unde se cer astfel de lucrări, iar una este parcarea din zona Centrului Universitar Nord, aproape de biserica de pe Babeș.

„Avem încă o zonă dintre blocuri adusă la standarde moderne. Este vorba despre zona care face legătura între străzile Cantemir și Caragiale, parcarea din spatele blocului nr.92 de pe strada Victoriei. Așa ne dorim să arate toate zonele dintre blocuri și așa vor arăta în final. Vom mai interveni, pe lângă amenajarea locurilor de parcare și a zonelor de acces și carosabil, și cu lucrări care țin de spațiile verzi”, a anunțat Primăria Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2