Baia Mare: Nu au reusit sa ajunga cu bunurile furate decat pana la iesirea din magazin

Odata cu schimbarea sezonului au vrut si sa-si schimbe garderoba si sa ramana cu banii in portofel. Au reusit sa faca acest lucru pana la un punct, insa s-au ales cu dosar penal si acum sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Politistii au intervenit marti, in jurul amiezii, la un centru comercial din Baia Mare, dupa ce au fost sesizati ca doua persoane care au incercat sa iasa cu bunuri dintr-un magazin fara a le achita au fost retinute de catre agentul de paza.

La fata locului a fost identificat un baimarean si un tanar domiciliat in Grosi, care aveau asupra lor mai multe bunuri cu ambalaje deteriorate. Politistii au constatat, din primele verificari efectuate, ca cei doi au reusit sa treaca de sistemul de alarma si au iesit din magazin, insa nu au scapat de ochii agentului de paza care i-a retinut si a anuntat politia.

Partea vatamata a fost condusa la sediul politiei unde a depus plangere, iar politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1