Baia Mare: O noua modalitate de plata a biletelor de autobuz URBIS (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand cu aceasta luna, biletele de autobuz URBIS vor putea fi achizitionate printr-o noua metoda.

Este vorba despre plata cu cardul bancar contactless, indiferent de banca emitenta din Romania sau strainatate, in urma unei solutii implementate de URBIS si BCR.

Calatoria achitata contactless nu este comisionata si are acelasi tarif ca cel perceput prin alte metode de plata deja existente, respectiv 2,5 lei.

“Ne-am propus sa le oferim baimarenilor servicii de transport public moderne si eficiente, asa ca suntem bucurosi sa anuntam ca solutia de plata contactless a calatoriilor este disponibila din aceasta luna si in mijloacele de transport ale Urbis, fara niciun cost suplimentar pentru calatori. Calatoria achitata contactless in autobuz are acelasi tarif ca cel perceput prin alte metode de plata deja existente, respectiv 2,5 lei”,a declarat ing. Tudor Rusu, directorul tehnic al Urbis S.A.

“Platile contactless sunt rapide, simple si sigure, asa ca este normal ca acestea sa se extinda si catre transportul public. Suntem bucurosi ca acum si locuitorii din Baia Mare vor avea la dispozitie o metoda de plata moderna si apreciem ca am gasit o asemenea deschidere din partea autoritatilor locale si a regiei de transport public. BCR va investi continuare in programul integrat Smart City si suntem convinsi ca, alaturi de partenerii nostri, vom lansa solutii similare si in alte orase”, a declarat Ciprian Nicolae, Sef Departament Acceptare Carduri BCR.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Florin Salam

    Is de ceva timp, multumim de stire, ar trebui puse in toate autibusele de pe raza orasului, deocamdata doar in Solaris.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole