Baia Mare: Parcarile din cartiere sa mai astepte. Acum spargem bani pe chefuri publice

Avem parte in fiecare saptamana de cate o conferinta de presa populista. Intaiul statator al urbei, marele vizionar al prezentului si viitorului nostru compromis, ne promite cu voce ferma dar falsa ca vom avea un oras mai frumos, mai curat, mai bine administrat, mai… mai…”Crizantemele” isi sterg lacrimile fierbinti, de ciuda ca nu pot sa-si arate si altfel dragostea si adeziunea fata de conducatorul iubit, vrednicul carmaci al orasului in deriva.

Orasul nu este suficient de sarac. Nu inca. Asa ca poate linistit sustine fanteziile si egocentrismul marelui om. Vom avea din nou sarbatori fara numar, dar cu „suflet”, fanfara va canta cu zel patriotic de ziua nenorocirii nationale, parcul de Craciun baimarean, in care va trona cel mai inalt brad din lume, va fi vizibil de pe Statia Spatiala Internationala, iar cainii vagabonzi, inmultiti fara numar, vor umbla prin cetate cu gogosi in gura si kurtos kalacs in coada. Centrul orasului si marile bulevarde vor fi iluminate pe datorie, Luxten si Ilnic fiind poftiti din nou la masa creditorilor, in timp ce in cartiere si la periferie, orbetii platitori de taxe vor continua sa lupte pentru un loc de parcare, o bucata de trotuar, un colt de zebra sau un petic din zona verde.

Un baimarean suparat pe viata ne-a trimis cateva fotografii de noapte, dintr-un cartier muncitoresc, in timp ce cauta disperat un loc unde sa-si parcheze masina personala. „Primarul isi bate joc de cetateni si ne sfideaza pe fata. Anunta tot felul de proiecte fantasmagorice, in aplauzele pupincuristilor din Consiliul Local, in timp ce noi ne mancam nervii incercand sa supravietuim in mizeria zilnica. Pana cand?!”

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Maria

  E jalnic la nivel de consiliu local, e jalnic la nivel de consiliu judetean! Se toaca banii pe veselie si voie buna ca niciodata in trecut. Intr-o saptamana au chefuit pe bani publici la cheful restrans al consilierilor judeteni cu motiv de 25 de ani de bataie de joc la adresa maramuresenilor si lasata secolului de la Oncesti, pentru stafful de partid PSDRaknea si inca vreo 500 de suflete naive!

  Alooooooooo Curtea de Conturi, Politia, DNA se aude???????!!!!!!!! E BANUL PUBLIC, care in loc sa se investeasca in locuri de munca, infrastructura, se duc pe mancare si bautura pentru politicienii analfabeti si chefangii !!!!!!!

  Reply
 2. sainelic

  Orasul Baia Mare nu va intra pe un fagas normal si nu se va dezvolta intr-o directie normala atata timp cat la conducerea lui se vor afla persoane hai sa zicem “anormale”. Adica persoane ale caror interese personale primeaza in fata interesului general. Aici fac referire clara la domnul Chereches si la acolitii sai. Cat timp baimarenii vor accepta acest tip de conducere a orasului nu putem avea nici o pretentie pentru dezvoltarea acestuia.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1