septembrie 17, 2021

Baia Mare: Pe strada Granicerilor se va construi un bloc ANL pentru locuinte de serviciu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administratia publica judeteana este parte intr-un important proiect care vizeaza construirea unui bloc ANL pentru locuinte de serviciu in Baia Mare. In acest sens a fost incheiat un contract cu Agentia Nationala pentru Locuinte, in conformitate cu prevederile H.G. nr. 719/2016, pentru aprobarea Programului ”Constructia de locuinte de serviciu”.

Imobilul, situat pe strada Granicerilor din Baia Mare, va fi construit pe un teren pe care Consiliul Judetean Maramures l-a transmis in folosinta gratuita, in acest scop, catre Agentia Nationala pentru Locuinte. In conformitate cu contractul-cadru semnat cu ANL, dupa construirea imobilului, Consiliul Judetean Maramures va asigura utilitatile si dotarile tehnico-edilitare in vederea crearii unor conditii de locuit la standarde rezonabile.

Ca urmare, Consiliul Judetean Maramures va asigura si va finanta elaborarea documentatiilor tehnico-economice pentru executia utilitatilor. Un pas important in derularea acestui proiect a fost realizat prin semnarea, in 12 ianuarie 2020, a contractului dintre ANL si firma executanta a studiului de fezabilitate si a studiului de teren.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2