BAIA MARE – Persoană căzută de la etaj pe bd. Traian

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În urmă cu puțin timp a fost anunțat prin 112 un grav incident. O persoană de sex feminin a căzut de la etajul 8 al unui bloc situat pe bulevardul Traian din Baia Mare. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor dar și polițiștii. Nu se știe încă dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere sau despre un accident.

ACTUALIZARE

„În aceasta seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin.

În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2