Baia Mare: Peste 300 de copii au urat la La multi ani, prin desen, Politiei Romane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„Dragi doamne si domni politisti, va urez multa sanatate, multe clipe frumoase si ce e mai de pret pe lume! Va rugam s-aveti grija de noi, generatia tanara! Cu drag, Roberta”, Pop Roberta, clasa a III-a, Scoala Gimnaziala Salsig.

Luni, 25 martie, in Salonul de Arte al Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” din Baia Mare, a avut loc premierea castigatorilor Concursului de desene si felicitari cu tema “La multi ani, Politia Romana!”. 18 copii au primit diplome si premii, oferite cu sprijinul Corpului National al Politistilor – Biroul Teritorial Maramures si magazinul Cora Baia Mare.

„Peste 300 de elevi din clasele de invatamant primar au trimis desene si felicitari politistilor maramureseni, la cea de-a II-a editie a concursului cu tema La multi ani, Politia Romana!, initiat de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures. Astfel, am primit ganduri bune de la 10 unitati de invatamant din municipiul Baia Mare, de la Tautii Magheraus, dar si din mediul rural de la Scolile Gimnaziale din Asuaju de Sus, Miresu Mare, Salsig, Cicarlau, Nistru, Oncesti si Tautii de Sus.

Multumim tuturor copiilor si invatatorilor care i-au indrumat, pentru gandurile si urarile transmise politistilor maramureseni cu ocazia Zilei Politiei Romane”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Maramures.

„Va doresc o zi a Politiei Romane fericita! Pentru voi, protectorii tarii noastre si sa ne aparati tara de oameni rai, ca sa nu mai avem atatea necazuri!”, transmis si Coza Nicoleta, clasa a IV-a, Scoala Gimnaziala Salsig.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2