Baia Mare: Peste 50 de persoane fizice si juridice verificate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inselaciunile la cantar, comercializarea unor produse care au termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu pot fi prezentate documente legale de provenienta, dar si alte abateri practicate de amatorii de castiguri ilicite au fost sanctionate marti de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice, in urma unor controale efectuate pe raza municipiului Baia Mare.

Actiunea desfasurata ieri, pe tot parcursul zilei, a vizat inainte de toate protejarea populatiei impotriva unor acte comerciale ilicite, dar si prevenirea, descoperirea si combaterea ilegalitatilor care se comit in domeniul produselor agro-alimentare, conform IPJ Maramures.

Au fost efectuate verificari la sediile a 36 de societati comerciale si 15 persoane fizice autorizate sa desfasoare activitati comerciale. Neregulile constatate au fost sanctionate cu amenzi in valoare de aproximativ 30.000 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus confiscarea unor produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat.

De asemenea, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, dupa ce au constatat o infractiune de evaziune fiscala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole