Baia Mare: Peste 500 pachete cu tigari  confiscate de politistii de investigare a criminalitatii economice

home camp2
home camp2
home camp2

La data de 31 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat activitati de prevenire, combatere si sanctionare a faptelor de contrabanda pe raza municipiului Baia Mare.

Astfel, in contextul activitatilor de documentare si cercetare penala efectuate intr-un dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, politistii a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara pe raza municipiului Baia Mare, conform IPJ Maramures

In urma perchezitiei, politistii au gasit si indisponibilizat 10.120 tigarete, de diferite marci, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal, in valoare totala de aproximativ 6.100 lei.

Totodata, cu ocazia efectuarii perchezitiei domiciliare, s-au identificat inscrisuri de natura a proba activitatea de comert ilicit cu produse de contrabanda pe care o desfasura un baimarean in varsta de 20 de ani.

In cauza politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si a tragerii acestora la raspundere penala.

De asemenea, politistii au aplicat o sanctiune contraventionala pe linia Legii 8/1996, in valoare de 3.000 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *