Baia Mare plateste miniciunile lui Chereches. Pierde Sala Lascar Pana si Stadionul de atletism

Dupa mai multi ani de minciuni si promisiuni cu scop electoral, primarul baimarean, Catalin Chereches, se vede nevoit a semna protocolul de predare a Salii Polivalente „Lascar Pana” si a Stadionului de atletism, acestea urmand a intra in patrimoniul Statului. Multa vreme, a dat sperante baimarenilor, inducand ideea ca in clipa in care bazele sportive vor intra in patrimoniul Baii Mari, acestea vor fi reabilitate. In 2015, visul s-a implinit, Guvernul aproband transferul unor unitati sportive administrate de Ministerul Tineretului si Sportului, catre Municipiul Baia Mare.

Si asta a fost tot. Chereches nu a investit nimic in bazele sportive. Nici nu avea cum. Era preocupat de falimentarea echipelor fanion ale judetului si de spagile pe care le pretindea administratorilor de club, din banii alocati de la bugetul local. Abia in urma cu doua luni, a dus niste caramida pisata (in loc de zgura) pe pista de atletism, distrugand-o complet. In rest, paragina totala.

A fost nevoie de interventia Ministerului pentru reabilitarea si modernizarea Salii Polivalente si a Stadionului de atletism, in cadrul unui proiect privind un centru sportiv de interes national. Lucrarile vor fi demarate in maxim un an de la operarea transferului celor doua baze, conform specificatiilor prevazute in proiectul de hotarare elaborat de conducerea Primariei. Proiectul urmeaza a fi supus votului in plenul Consiliului Local, dupa ce alesii au dezbatut aceasta chestiune si in cadrul comisiilor de specialitate, unde au aprobat transmiterea bazelor catre Minister.

Asa se intampla cand esti un administrator prost si habar nu ai cum sa gestionezi bunurile pe care le ai in curtea ta. Trebuie sa vina altul pentru a pune lucrurile la punct. Dar tot e bine, le dam o teapa celor de la Minister. In acte trecem pista de atletism cu zgura. Nu fac ei diferenta. Nici nu le va trece prin cap. Cat de hot trebuie sa fii pentru a pune caramida pisata in loc de zgura?

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. banhidi

  domnu’ Ciprian.. imi place ca esti pe faza.. nimic nu-ti scapa…si asta e foarte bine… 🙂 tine-o tot asa, ca macar matale ne mai informezi ce si cum se intampla in orasul asta… sa aflam si noi adevarurile care nu se spun (in presa de casa).. 🙂

  Reply
 2. maria

  Individul a distrus sportul si presa din Baia Mare. Vai, a comis-o cu sprijinul cozilor de topor de prin presa corupta…

  Reply
 3. Tot eu

  Cât de prost trebuie sa fie să pui botul la povestea cu cărămidă pisată. Ca să pui 200 tone de cărămidă pisată trebuie să apelezi la o fabrică de cărămidă ce poate furniza astfel de materiale. Dacă vorbeați cu un specialist ați fi aflat că o fabrică ce are 200 t de rebut de cărămidă ar da faliment în secunda doi. Dar ăsta e jurnalismul de doi bani, aservit. O fi având omu’ bube în cap, dar de data asta nu ați nimerit-o.

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   La fel de prost precum cei care nu s-au documentat. Acolo NU S-A PUS ZGURA. Habar nu aveti ce e acolo. Dati din taste si va credeti grozav. Si nu dv stabiliti cat valoreaza jurnalismul pe care il facem noi. Nu aveti nicio calitate. V-am lasat comentariul pentru ca e ridicol.

   Reply
 4. Tot eu

  Cine altcineva, decât cititorii, sunt în măsură să judece calitatea actului jurnalistic? Dacă aveați învățată lecția deontologiei profesionale ați fi servit dovezi, opinii avizate ale unor specialiști, documente autentice etc. Nu păreri subiective…

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   Va rog, fara jigniri, ca trebuie sa va moderez. Din respect fata de cititori. Care dintre noi are pareri subiective? Ia sa vedem.
   “In prezent, este la fel. Ca in prima zi. Caramida pisata. In afara de sectorul de sarituri si aruncari, unde s-a pus tartan, totul este in aer. Ne-au scos din atletism, suntem terminati. Nu putem folosi pantofii de atletism pe caramida. Nimeni nu ne intreaba cum se face atletismul. E nevoie de pantofi cu cuie, cu care nu avem ce cauta acolo. Pe actuala suprafata nu se poate alerga, nici macar cei care fac asta pentru intretinere nu o pot folosi. Le va dauna sanatatii. Au venit si de la handbal niste sportivi si, dupa ce le-am explicat care e treaba cu caramida pisata, au ales sa alerge pe iarba. Sigur, din drona, totul se vede frumos. Dar cand alergi, lucrurile stau altfel” – Terezia Pop, antrenor, profesor de sport.
   Se pare ca ne-am documentat. Am discutat cu specialisti. Nu ne vorbiti de deontologie, ca nu aveti nicio cadere, atata vreme cat va ascundeti dupa un pseudonim.

   Reply
 5. ccc

  stiti care e problema, ca suntem cativa oameni care constientizam ca avem la primarie un om care probabil ar trebui dus la Sighet, stim noi unde, am lasat un baietas frustrat la carmele unui oras cu probleme serioase si rezulatatele se vad … dar asa cum ziceam, problema e ca sunt multi oameni care nu constientizeaza toate astea si riscam ca si pe viitor sa avem parte de acelasi tip de Goe la primarie … probelemele noastre ale romanilor in general pornesc de jos, de la culctura, civilizatie etc … daca am fi un popor cu sange in vene, am reusi ca macar la alegeri sa nu mai punem stampila pe cineva care ni se aseamna, am pune stampila pe cineva care sa ne educe, sa nu ne fure, sa ne deserveasca, asa cum si trebuie …

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   Suntem multi. Fiti sigur de asta. Problema e absenteismul la vot. Merg si il aleg spalatii pe creier cu Dero si manipulatii din zonele 0, unde cateva capetenii de trib fac bani de pe urma lor.

   Reply
   1. xy

    Sa schimbam locatarii, ca sunt spălați pe creier cu dero. În istorie a mai fost cineva care a vrut sa schimbe locatarii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1