Baia Mare: Politistii au donat sange

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sunt unele persoane care nu asteapta sarbatorile cu bucurie in suflet, ci cu speranta ca vor mai castiga o zi de viata si ca problema lor medicala se va rezolva.

Cu gandul la cei care au nevoie de sange, optimisti ca gestul lor va contribui la cresterea sanselor de viata, politistii Serviciului Rutier au trait din nou bucuria daruirii sangelui.

Fie ca se aflau la serviciu, in concediu sau in timpul liber, politistii s-au prezentat azi, 13 decembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures, si au donat sange.

„In preajma sarbatorilor am ales sa facem un altfel de cadou. Cand poti transforma un gest, intr-un dar pretios, emotia este speciala. Le multumesc colegilor mei care si de aceasta data s-au mobilizat, convinsi ca sangele nostru este cel mai potrivit cadou pentru cei care depind de transfuzii de sange”, a precizat comisar sef de politie Gherman Dorin, seful Serviciului Rutier Maramures.

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a incheiat un protocol de colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures, iar astfel de misiuni vor continua.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *