Baia Mare: Politistii Serviciului Rutier au donat sange

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii Serviciului Rutier Maramures si-au inceput ziua de ieri intr-un mod diferit. Tot cu o actiune, dar nu in trafic, ci la Centrul de Transfuzii Sanguine din Maramures. Donarea de sange ramane o traditie de la care nu s-au abatut nici in acest an.

“In general oamenii doneaza sange atunci cand vine vorba de o ruda, un prieten sau o persoana apropiata. Prin natura meseriei, politistii rutieri investigheaza accidente de circulatie, fiind printre primele persoane care intra in contact cu victimele.

Tragediile la care sunt martori ii fac sa fie mai sensibili si sa constientizeze, poate mai mult decat alte categorii de persoane, nevoia de sange a unora dintre raniti. Stiind totodata ca Centrul de Transfuzii Sanguine din Maramures se confrunta cu o criza de donatori, acestia au raspuns si de aceasta data prezent apelului la viata.

Pornind de la ideea ca acest gest de suflet are menirea sa aduca un strop de bucurie, speranta si sansa la viata, politistii vor oferi tichetele primite in urma donarii pentru ameliorarea unor cazuri sociale aflate in evidenta Biroului de Asistenta Sociala din cadrul Unitatii de Primiri Urgenta a Spitalului Judetean de Urgente Constantin Opris Maramures. Misiunea de ieri demonstreaza ca politistii fac tot posibilul sa contribuie la cresterea sanselor de supravietuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sange”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *