Baia Mare, printre orasele in care apartamentele se scumpesc cu pana la 10%

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cei care scot la vanzare apartamente cer preturi tot mai mari, fiind motivati de o cerere in crestere si de lipsa produselor imobiliare noi. Dorel Nita, seful departamentului de analiza imobiliara a portalului de anunturi imobiliare.ro stimeaza ca locuintele se vor scumpi cu 10% anul acesta, potrivit capital.ro citat de antena3.ro.

„Din trimestrul doi al anului 2014, cand s-a inregistrat punctul minim al pretului la locuinte (dupa criza economica n.red.), avem doar cresteri de pret pana astazi. Incepand de anul trecut, cresterea preturilor s-a accelerat“, a declarat Dorel Nita.

In Cluj-Napoca si Bucuresti s-a depasit pragul de 1.200 de euro/mp util in primul trimestru al acestui an. In Timisoara preturile au trecut de 1.000 de euro/mp, nivel peste care se estimeaza ca va trece si Constanta pana la finalul anului.

Mai mult, si orase precum Baia Mare, Oradea si Zalau au inregistrat scumpiri cu peste 10% la apartamente, comparativ cu datele de final de an 2016.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Kio sancki

    E o bula imobiliara.Orasul se depopuleaza masiv,sunt peste 17 000 de pensionari peste numarul de angajati,a caror prunci sunt plecati din zona si nici nu sunt sanse sa se intoarca vreodata,dar preturile cresc?Pai cine va cumpara locuintele miilor de pensionari care o sa iasa din sistem si a caror mostenitori doar vand? Doar Baia Mare poate sa fie invers curentului,fara investitii noi,cu salariile cele mai mici din tara si preturile totusi cresc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *