Baia Mare: Producatori agricoli, amendati pentru ca nu au afisat etichete pe produse

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

femeie-crosetand-in-piata-alimente-baia-marePentru verificarea modului de valorificare de catre producatorii agricoli – persoane fizice – a produselor agricole, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au verificat vineri 75 de producatori agricoli aflati in cele cinci piete din municipiul resedinta de judet.

In timpul actiunii, politistii au constatat incalcari ale normelor legale care guverneaza domeniul, iar pentru corectarea comportamentelor ilicite  au aplicat 10 sanctiuni contraventionale producatorilor agricoli care nu au afisat etichetele de produs la locul de vanzare sau care au desfasurat activitati de valorificare a produselor agricole fara a detine atestat de producator.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Zoltan

  In opinia mea adevaratul motiv pentru care Politistii Maramureseni in realitate MILITIENII cu vechea mentalitate comunista respecta directive trasate de la guvern sau Oprea pentru satrange fonduri pentru buget pentru implementarea salariilor nesimtite al parlamentarilor si alesilor!

  Reply
 2. Zoltan Kiss

  Acesti asa zis Politisti care in fond sunt MILITIENI cu vechea mentalitate comunista care executa sarcini trasate de directivele de partid prin acest mod ticalos vor sa stranga fonduri suplimentare pentru buget pentru a justifica salariile nesimtite al alesilor din Prlamen si administratiei locale.

  Reply
 3. Izvorul Izei Tsunamy

  Daca in paralel ar fi fost verificate si actele de provenienta a produselor agricole,facand descinderi in zonele de cica provin produsele asi fi admirat actiunea politieneasca.Dar daca au dat amenzi pentru ca a picat eticheta de lebenita de Dabuleni şi au pus alta cu rosii ecologice modificate genetic in Polonia nu pot decat sa îi acord credibilitate comentariului anterior.

  Reply
  1. ana

   In piete totul e la prosteala, ca doar nu credeti ca asa o sa dispara mafia.Niciodata nu o sa stiti daca marfa e romaneasca , turceasca sau poloneza iar comerciantii ar trebui sa aiba casa de marcat si sa-ti elibereze bon.Altfel riscati sa cumparati legume si fructe, de provenienta supermarket ,la pret dublu .

   Reply
 4. Dragos

  Am o curiozitate: Cati dintre cei amendati erau tigani? Si asta cu eticheta mi se pare o gluma foarte proasta! Amenda? De ce nu avertisment? Cred ca toti din zona avem bunici la tara, astia is infractorii? Mi-e jena sa mai comentez, ca sigur voi fi cenzurat, spun doar atat : mi-e scarba!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole