Baia Mare: Proiectul de Lege a Turismului, dezbatut joi in prezenta Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre

Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul de Lege a Turismului va fi dezbatut maine 21 septembrie, la Palatul Administrativ, in sala ”Maramures”, de la ora 11.00, in prezenta Ministrului Turismului Mircea Titus Dobre si a Secretarului de Stat Vicentiu Stir, de la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, anunta Prefectura Maramures.

La intalnire vor fi prezenti reprezentanti ai administratiei publice judetene si locale, mediului de afaceri, agentiilor de turism, ai statiunilor locale de interes local si national, organizatii neguvernamentale care isi desfasoara activitatea in domeniul turismului.

Sedinta va fi condusa de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. La dezbaterea publica au confirmat participarea reprezentanti ai autoritatilor publice locale, dar si ai statiunilor de interes local si national din judetele Cluj, Bihor, Bistrita Nasaud, Satu Mare si Salaj.

Pentru buna desfasurare a consultarii publice, proiectul actului normativ poate fi consultat la adresa: http://turism.gov.ro/web/wp-content/uploads/2017/08/PROIECT-LEGEA-TURISMULUI.pdf

Persoanele interesate sa participe la eveniment sunt invitate sa transmita pe adresa de email: prefect@prefecturamaramures.ro datele de identificare ale societatii, respectiv datele personale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole