Baia Mare – Propunere: Cat ar putea costa tichetele si abonamentele de parcare in 2018

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Primaria Baia Mare a publicat pe site-ul oficial un proiect de hotarare cu privire la pretul tichetelor si abonamentelor de parcare pentru anul 2018 si care urmeaza a fi supus votului Consiliului Local.

Conform cifrelor de mai jos, pretul unui abonament va ramane la suma de 100 lei pe an.

Pretul tichetelor si abonamentelor de parcare din locurile publice destinate parcarilor auto aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Baia Mare:

A) TICHETE DE PARCARE – pentru 30 min – 2 lei prin SMS 0,45 €+ TVA
– pentru 60 min – 3 lei prin SMS 0,65 €+ TVA
– pentru 120 min – 4 lei prin SMS 1,00 €+ TVA
– pentru o zi – 6 lei prin SMS 1,30 €+ TVA

B) ABONAMENTE DE PARCARE – lunar – 20 LEI – anual – 100 LEI

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. baimarean

  Abonamentul de parcare de 100 de lei /an trebuie limitat la maxim 3 ore pe zi,intr-o parcare,in caz contrar toti riveranii transforma parcarea publica,intr-unul de bloc,ceea ce nu e corect.Pe langa faptul ca degeaba ai abonament daca niciodata nu gasesti un loc liber de parcare,mai si platesc unii un maxim de 50 de bani pe zi pe un loc pe care il ocupa de multe ori 24 de ore din 24.Pai asa parcarea publica e transforma din publica in parcare de incinta sau de serviciu,ceea ce e aberant.

  Reply
  1. Bizou I.

   Pai ce face ooozitia in Consiliul Local? Doarme?Cum sa platesti abonament de 50 de bani pe ziua lucratoare,e o mare prostie.Macar 1 leu pe zi sau poate chiar 2 lei.Orice student la economie intr-o facultate serioasa ar rade de o astfel de gandire economica.De asta e blocat orasul,de la astfel de aberatii comunistoide.Daca e de dat pomana la milionari, sa-si poata parca masinile in plin centru moca,atunci sa fie abonamentul 1 leu,ca poate se satura si ei si primarul.Sa te duci in plin Centru sa-ti bei cafeaua pe o terasa platind 6 lei dar blocand parcarea pe ore intregi sub 50 de bani,asta e chiar foarte tare.Bine ca sunt 6 milioane de euro pentru o buda de teren de atletism in orasul in care nu am fost in stare sa atragem vreun investitor.Are Dejul doua parcuri industriale si noi care ne credem zmei,ZERO.

   Reply
 2. Iugas

  niciodata nu gasesti un loc liber de parcare

  Tocmai pentru ca sunt o gramada de locuri ocupate aiurea, pentru ca nu se ridica masinile ce blocheaza strazi, trotuare, intersectii si pentru ca starea generala a drumurilor si parcarilor este jalnica, nu am platit nimic pentru parcare in 2017(ma rog… am luat doar o amenda, dar deocamdata sunt pe plus). Si ghici ce? Nu-mi fac abonament in 2018 -anul viitor mi-am propus sa nu finantez cu nimic primaria BM.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1